Razbijanje i rušenje betona

Razbijanje i rušenje betona u kontrolisanim uslovima obavljamo odgovarajućim dinamičkim čekićima. Na principu brzih mehaničkih udara, dinamički čekići različite veličine i konstrukcije omogućavaju razbijanje betonskih površina različite debljine. Betonske staze, trotoari, stepeništa ili bilo koja druga betonska površina, mogu se precizno i bezbedno razbiti ukoliko posao obavljaju profesionalci.

Razbijanje betona Beograd

U zavisnosti od tipa betonske površine, debljine i drugih karakteristika, bira se najbolji način za precizno i bezbedno razbijanje.

Jedna od opcija je i razbijanje betona kompresorom. 

Razbijanje betona kompresorom primereno je u situacijama gde je potrebno razbijanje u strogo kontrolisanim uslovima, gde je zahtevana  veća preciznost i mobilnost. Pneumatski čekić priključen na građevinski kompresor koristi se i  kada je potrebno razbijanje manjih i srednjih betonskih površina.

Razbijanje betona nije posao koji može uraditi bilo ko. Neadekvatnim alatom i  nestručnim razbijenjem betona može se lako oštetiti okolni prostor, oslabiti čitava konstrukcija, a može doći i do fizičkog povređivanja rukovaoca alatom.

Sečenje betona i zidova vršimo dijamantskim brusilicama i šlicericama uz minimalnu prašinu, obzirom da je zona sečenja povezana sa usisivačem koji usisava nastalu prašinu. Ovakav vid sečenja je bezudaran i bezvibracioni što znači da je nastali otvor ravan i precizan.

Veliko iskustvo i profesionalizam garancija su da ćemo svaki posao uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.